Projekti i donatori

  1. PROGRAM PODRŠKE ZAPOŠLJIVOSTI BIVŠIH OVISNIKA I ZATVORENIKA

U sklopu programa kroz 2017. i 2018. godinu provodili su se sljedeći projekti:

Davao je podršku zapošljivosti i promociji mentalnog zdravlja, a bio je namijenjen ženama na izdržavanju kazne zatvora za koje postoji vjerojatnost izlaska iz kaznionice kroz godinu dana te pripadaju rizičnoj skupini za zapošljavanje.

mprh-logo-2015

Projekt podrške zapošljivosti i promocije zdravlja rehabilitiranih ovisnika. Projektom je osnovan klub za zapošljavanje rehabilitiranih ovisnika „Moj novi put“, koji i dalje djeluje kroz redovan rad udruge.

ured-za-suzbijenje-drogeslika-za-bannerklub-stranica-1

 

  1. RAZVOJ SOCIJALNIH USLUGA OSOBA STARIJE ŽIVOTNE DOBI POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Kroz program su u 2017. i 2018. godini financirana dva projekta za osobe starije životne dobi, a čiji nastavak se planira i dalje, sukladno raspoloživim sredstvima.

Projektom su organizirane dnevne aktivnosti (edukativne i kreativne aktivnosti, javnozdravstvene akcije i dr.) osoba starije životne dobi na području Općine Kaptol i Općine Jakšić.

Projektom je organiziran besplatan tjedni prijevoz za starije osobe s područja Općine Jakšić, Općine Brestovac i Općine Čaglin.

 

  1. PROGRAM PODRŠKA I JAČANJA IZVANINSTITUCIONALNOG ODGOJA I OBRAZOVANJA DJECE I MLADIH

U sklopu programa kroz 2018. i 2019. godinu provode se sljedeći projekti:

Projektom se omogućuju besplatne instrukcije iz matematike za učenike osnovnih i srednjih škola, a koji dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.

321899-2naslovna-logomdoms

Projekt će organiziranim edukativnim, savjetodavnim i zabavnim aktivnostima potaknuti očeve na veću uključenost u obiteljski život i na aktivniju roditeljsku ulogu. Svaki tjedan roditeljima se šalje edukativno-zabavni newsletter s edukativnim sadržajima za odgoj djeteta te kao podsjetnik da odvoje vrijeme za druženje i igru s djetetom.

Roditelji se mogu udruzi obratiti za besplatno savjetovanje vezano za ostvarivanje pojedinog prava ili drugih pitanja vezanih za odgoj i obrazovanje djece.

naslovna-fotografija

 

DONATORI UDRUGE

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

              mdoms

Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske

ured-za-suzbijenje-droge

Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske

mprh-logo-2015

Zaklada “Hrvatska za djecu”

naslovna-logo

Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

Untitled-2

Požeško-slavonska županija

Untitled-2

Grad Požega

grad-pozega